Bredband

Vill du ha snabbt och stabilt bredband till ditt hus/lägenhet? Då ska du kontakta oss! Vi levererar bredband via radio i Norrtälje kommun. Vår avsikt är att komma fram till folk som idag inte har en chans att få bandbredd till en rimlig kostnad. Behöver du hjälp med montering står vi givetvis till förfogande mot timdebitering.

Privat

Vill du ha snabbt och stabilt bredband till ditt hus/lägenhet? Då ska du kontakta oss! Vi levererar bredband via radio i Norrtälje kommun. Vår avsikt är att komma fram till folk som idag inte har en chans att få bandbredd till en rimlig kostnad. Läs mer!

Företag

Vill du ha snabbt och stabilt bredband till ditt företag? Då ska du kontakta oss! Vi levererar bredband via radio i Norrtälje kommun. Vår avsikt är att komma fram till folk som idag inte har en chans att få bandbredd till en rimlig kostnad. Läs mer!

RBFritid

Med vårt förmånliga abonnemang RBFritid kan sommargäster och fritidsboende få tillgång till Internet i skärgården – året om! Abonnemanget är konstruerat så att under sommarperioden april till september är hastigheten satt till 2 Mbit/s respektive 4 Mbit/s och under vinterhalvåret nedsatt till 0.5 Mbit. Läs mer!

Täckning

Kan du få bredband via radiolänk? Kolla under fliken Täckningskarta.