Tooway – Bredband via satellit

Tooway™ ger dig bredband via satellit

Att starta med Tooway™ är så enkelt som det bara kan vara. En parabolantenn installeras utomhus med direkt sikt mot satelliten.

 Därefter ansluter du bara din bredbandsrouter och dator till det medföljande satellitmodemet och sedan är allt klart. Du behöver inte någon extra telefonanslutning och kan utnyttja Internet direkt eter den här enkla installationen av tjänsten.

Tooway™ är baserad på beprövad satellitteknik. Vår fullvärdiga bredbandstjänst ger dig snabb och direkt åtkomst till Internet hemma.

Tooway™ är nästan 70 gånger snabbare än traditionell Internetåtkomst via telefonledning.

Med Tooway™ är du online dygnet runt. Du kan surfa på webben, skicka och ta emot e-post, ladda ner musik eller titta på filmer.

Tooway™ fungerar utan telefonuppkoppling och är helt oberoende av övrig infrastruktur på marken. Om du inte har tillgång till DSL, mobilt bredband eller om din Internet-åtkomst är otillräcklig eller otillfredsställande erbjuder Tooway™ en fullgod, enkel och tillförlitlig tillgång till Internet med höga hastigheter.

Internet-åtkomst via satellit ger dig samma prestanda var du än bor oberoende av de lokala geografiska förhållandena. Högt uppe i fjällen, mitt ute på landet eller i isolerade småbyar. Allt du behöver är en parabolantenn och ett modem.Och tjänsten är dessutom dubbelriktad d.v.s att man både skickar och tar emot data trådlöst via satelliten och inte som tekniken fungerade tidigare då man var tvungen att skicka via ett telefonmodem.

För att beställa klicka på knappen nedan