Om oss

Hejsan!

Vi är två personer som jobbar på Serverplatsen och en av oss är konsult. Allt arbete som har med Serverplatsen att göra håller till i ett stort bergrums utrymme.

Här kommer lite information om oss:

Rickard Björling:
Är en fart fylld man som har drivit RB communication sedan år 2000. Rickard har tidigare jobbat på Allgon system AB, där han var kvalitéts tekniker och implementerade ISO 9001. Han har även jobbat på Eriksson, där han också implementerade ESOE plattformen. Han har drivit ett eget bolag, där han skapade webbapplikationer till andra media bolag. Rickard har även suttit och skapat communities på City Surf.

Thomas Wester:

En driftig man som sköter den virtuella delen i företaget. Thomas är utbildad nätverkstekniker och har jobbat som konsult och med support frågor inom IT  i många år. Thomas har jobbat på Live Booking med bokningssystem för många restauranger. Han har även ägt ett företag som hette, Safety Warehouse, där han sålde skyddsskor till brandförsvaret tillsammans med sin bror, far och en kontrakterad konsult. Thomas har också jobbat som IT ansvarig på Synoptik.